Aanmelden voor nieuwsbrief

Nin-Jutsu voor Kinderen en Jongeren

Het Pad van de Vreedzame Ninja Krijger

Speciaal voor kinderen en jongeren heeft Martini Art Dojo een trainingsmethode
"Het Pad van de Vreedzame Ninja Krijger" ontwikkeld.

Deze trainingsmethode is een effectieve verdedigingsvorm die kinderen en jongeren bewust meisje_met_bokken1 maakt dat je vanuit je eigen kracht elke fysieke en/of verbale aanval kunt weerstaan.

In onze Dojo zijn de kinder- en jongerengroepen verdeeld in
4 leeftijdsgroepen ,#Ninja-Koters (5 t/m 7 jaar), #Ninja Shinobi (7 t/m 10 jaar), #Ninja Kotora (10 t/m 13 jaar) en #Ninja Ronin (vanaf 13 jaar).


Persoonlijke aandacht en groei

Het ontdekken van je Eigen Kracht is een belangrijk onderdeel in de training van het Pad van de Vreedzame Ninja Krijger. Bewust worden van je Eigen Kracht geeft zelfvertrouwen en is een sterk wapen die je kunt inzetten tijdens moeilijke situaties.

jongen_met_stok

Het pad van de vreedzame Ninja Krijger is voor iedere deelnemer een eigen ontwikkelingsproces. Aandacht en respect voor ieders bewegingssnelheid zijn in onze Dojo belangrijke kernwaarden. Onze trainingsgroepen bestaan daarom uit maximaal 10 kinderen en wordt begeleidt door 1 trainer en assistent-trainer.


Aanmelden voor kennismakingscursus Nin-Jutsu Kinderen en Jongeren

Bekijk onze korte impressie van de Vreedzame Ninja Krijgers1-op-1-Trainingen

Naast groepstrainingen ondersteunen wij kinderen en jongeren ook individueel door middel van 1-op-1 trainingen. Meer informatie hierover!