Aanmelden voor nieuwsbrief

Bewegen vanuit jouw innerlijke kracht

1-op-1-training voor volwassenen

Wanneer we om ons heen kijken, zien we dat veel mensen moeite hebben om overeind te blijven in deze veeleisende maatschappij die voortdurend in beweging is.

Dat maakt het niet eenvoudig om houvast te vinden en dat kan leiden tot verstoring van je persoonlijke balans of zelfs het gevoel dat je letterlijk de grond onder je voeten kwijt bent. Terwijl het contact met de bodem, het aarden, nu juist de basis voor ontwikkeling en ontplooiing is.

In onze 1-op-1-training leren wij jou 'vanuit je eigen (innerlijke) kracht stevig te staan' en je basis te (her)vinden. Het ontdekken van je eigen kracht is een ervaring die je voor altijd meeneemt.

Je leert om je bewust te worden van je eigen lichamelijke reacties op emotionele gebeurtenissen of momenten. Dat leidt op een natuurlijke manier tot fysieke bewustwording, die ervoor zorgt dat je vanuit innerlijke kracht kan kiezen om te reageren op een manier die ruimte geeft.

Trainingstrajecten beslaat uit 5 individuele trainingen en indien nog komen daar aanvullende trainingen bij. Aan het traject gaat een intakegesprek vooraf.

Direct afspraak maken