Aanmelden voor nieuwsbrief

Jongens in hun kracht

Een uniek sociaal-fysiek trainingsprogramma voor Jongens en Meisjes

Met ons uniek trainingsprogramma "Jongens in hun kracht" sluiten we aan bij het nieuwe bewustzijn: een positieve verbinding met jezelf zorgt voor een positieve verbinding met de buitenwereld.

Beweging speelt daarbij een sleutel rol. Bewegen zegt immers meer dan duizend woorden. Het maakt je bewust van je lichaam en verbindt. Er ontstaat ruimte voor het ontdekken van je eigen kracht.

Jongens in hun Kracht is een sociaal-fysiek trainingsprogramma die professionals, tijdens individuele begeleiding van jongens (en meisjes), direct kunnen inzetten naast hun bestaande coachingstechnieken en lesprogramma’s.


Nuova Strada Academie Martini

Coaches, trainer, docenten en andere professionals die dit sociaal-fysiek trainingsprogramma "Jongens in hun Kracht" willen inzetten, kunnen zich via
"Nuova Strada Academie Martini" aanmelden voor trainingen en opleidingen "Jongens in hun Kracht"

Nuova Strada staat voor een nieuwe weg die je bewust inslaat. Het staat voor het aangaan van een nieuwe verbinding met jezelf, waarbij je niet meer wilt bewegen vanuit aangeleerde patronen vast omlijnde methoden of strak opgezette protocollen. Maar je gaat bewegen vanuit je eigen kracht.

Een nieuwe verbinding aangaan met jezelf is teruggaan naar je basis. Om dit gedachtegoed in de wereld te zetten hebben wij, Gerbrand Martini en Rita Kroeze,
Nuova Strada Academie Martini opgericht.