Aanmelden voor nieuwsbrief

Mineralenwinkel

Net even iets anders

Kom binnenkoirt kijken in onze Stenenwinkel!Sinds vorig jaar zijn we in het klein begonnen met het aanbieden van zeldzame mooie edelstenen. We kwamen er algauw achter dat wij hier heel blij van werden en dat onze deelnemers er ook enthousiast over waren.

Vlak voor de zomervakantie dachten we: zullen we in ons trainingscentrum een edelstenenwinkel creëren? Zo gedacht, zo gedaan. De uitvoering bleek nog een hele klus te zijn..., maar het is gelukt.

Inmiddels hebben we meer dan 40 soorten edelstenen en mineralen. Naast ruwe edelstenen hebben knuffelstenen, diverse geodes, diverse hartjes, armbandje en kettingen en hangers.

De Mineralenwinkel is op woensdag- en vrijdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. In het weekend kun je onze winkel op afspraak bezoeken, door middel van een sms of een WhatsApp-bericht via mobiel nummer 06-29057884.

Wil je op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen en nieuwe aanwinsten? Bezoek dan onze facebookpagina

Opruiming in de maand januari
Vanaf woensdag 18 januari is de Mineralenwinkel open op de woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur (In het weekend kun je onze winkel op afspraak bezoeken, door middel van een sms of een WhatsApp-bericht via mobiel nummer 06-29057884). In deze maand januari hebben we opruiming met diverse kortingen en aanbiedingen van diverse mineralen.