Direct aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Workshops

In je eigen kracht staan

1-op-1-Training voor kinderen van 5 t/m 14 jaar

Leerproblemen, gedragsveranderingen, angsten en onzekerheden komen grotendeels voort uit een gebrek aan zelfvertrouwen waardoor jonge kinderen soms letterlijk de grond onder hun voeten kwijt zijn.

En juist het contact met de bodem, het aarden, is de fundamentele basis voor bewustwording en spirituele ontwikkeling die blijvend versterkt wordt door lichamelijke oefeningen.

Daarom leren we jouw kind, in onze 1-op-1-training, 'vanuit zijn eigen kracht stevig te staan'. Het ontdekken van zijn of haar eigen kracht is een ervaring die jouw kind voor altijd meeneemt.

Door bewegingsoefeningen ervaart jouw kind wat er in het eigen lichaam gebeurt. Zo krijgt hij of zij inzicht in de eigen handelwijze en de reactie die dit van binnen oproept. Jouw kind leert om te vertrouwen op zichzelf. Dat maakt het mogelijk om patronen te doorbreken en bewust te kiezen voor een andere reactie.

Trainingstrajecten beslaan 5 individuele trainingen waarbij ouders uitgenodigd worden om actief mee te doen. Aan het traject gaat een intakegesprek vooraf.


Direct afspraak maken