Direct Aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Meerdaagse Workshops

Over Jongens in hun Kracht®

“Niet alleen voor Jongens”

Het unieke trainingsprogramma is oorspronkelijk in 2012 ontwikkeld voor jongens. Met name het gebrek aan antwoorden (bijvoorbeeld in scholen) hoe om te gaan met jongensenergie en de maatschappelijk verharding gaf ons de inspiratie om een geheel nieuw trainingsprogramma te ontwikkelen.

Vanuit onze expertise met “bewegen vanuit zachte kracht” beseften wij hoe belangrijk het voor de wereld is dat jongens leren “vanuit zachtheid” met elkaar om te gaan, waardoor er meer begrip en vriendschap ontstaat dan bij het bewegen vanuit verharding.

Daarbij voelden wij ook dat bewegen “vanuit zachtheid” alleen kan
als je je verbindt met wie je werkelijk bent en kunt leven vanuit je eigen kracht.

Jongens in hun Kracht voor Iedereen
Het Jongens in hun Kracht trainingsprogramma van nu is een trainingsprogramma voor iedereen. Voor jongens, meisjes en volwassenen. Het programma bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen die tot doel hebben om je bewust te maken van je lichaam en verbinding te maken met je eigen kern.

Bewegen vanuit verticaliteit

Het unieke van dit trainingsprogramma is
dat wij kijken en bewegen vanuit de verticale lijn.

Deze lijn is verbonden met je hart en met je zogenaamde hara-punt. Verbondenheid met je hart geeft inzicht in wie je werkelijk bent en welke weg je hebt te gaan. Verbinding met je hara-punt is verbinding met je zuiver voelen. Dit gaat voorbij het denken. Verbinding met je hart en hara-punt vraagt om je hoofd leeg te maken.

Wil Jij in beweging komen?
Wil je dit unieke trainingsprogramma zelf inzetten in je eigen praktijk, trainingsgroep en/of eigen school? Meld je aan voor De Opleiding Jongens in hun Kracht Basic Coach Wil je zelf als professional, ouders met je zoon en/of dochter in training en aan de slag met Jongens in hun Kracht “Niet alleen voor Jongens” meld je aan voor een Individuele Training Jongens in hun Kracht.

Direct Afspraak maken 1-op-1-training Jongens in hun Kracht Training

Over Ervaringsworkshop Jongens in hun Kracht

Ervaringsworkshop Jongens in hun Kracht

Zondagmiddag 13 september
14.00-16.00
Woensdagavond 16 september
19.30-21.30

Direct Aanmelden