Direct Aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Meerdaagse Workshops

Mineralenwinkel "Net even iets Anders"

Gevestigd in Trainingscentrum Martini Art Dojo

Sinds 2016 is Mineralenwinkel "Net even iets Anders" achter het station van Deventer, langzamerhand een bekende plek aan het worden. In onze bijzonder ingerichte ruimte vindt je een prachtige collectie aan edelstenen en mineralen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs?

Diversiteit aan edelstenen en mineralen
Wat in het begin is begonnen met een kleine verzameling is in de loop van jaren uit gegroeid tot een ruim assortiment van meer dan 40 bijzondere soorten edelstenen en mineralen.

Naast ruwe edelstenen hebben we knuffelstenen, platte stenen, theelichten, geodes, hartjes, armbandje en kettingen en hangers. Regelmatig vullen wij ons assortiment aan met nieuwe soorten edelstenen en mineralen.

Kijk je in nemen in onze Mineralenwinkel
Een bezoek aan onze Mineralenwinkel "Net even iets Anders" kan elke woensdagochtend van 10.00 tot 14.00 uur. Het kan zijn dat, in verband met externe trainingen, de winkel gesloten is. Om zeker te weten dat wij aanwezig zijn graag van te voren bellen naar onderstaande nummer.

Naast de vaste openingstijd is de Mineralenwinkel ook op afspraak te bezoeken. Een afspraak maken kan vanaf woensdag t/m zondag , door middel van een sms of een WhatsApp-bericht naar mobiel nummer 06 29 05 78 84.

Onze Mineralenwinkel vind je
Op de 1ste verdieping in Trainingscentrum Martini Art Dojo aan de Manegestraat
nr. 7 (aanbellen) te Deventer en heeft een eigen ingang. Wil je op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen en nieuwe aanwinsten?
Bezoek dan onze facebookpaginaNieuw in onze Collectie

Chrysanthium


Zonnesteen


Bloedsteen


Slangenhuid Agaat