Direct Aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Meerdaagse Workshops

Mineralenwinkel "Net even iets Anders"

In ons Trainingscentrum

Sinds 2010 maken wij gebruik van edelstenen en mineralen in onze trainingen

Ben je op zoek naar bijzondere edelstenen en mineralen met een hoge kwaliteit en voor een lage prijs? Van harte welkom in onze Mineralenwinkel 'net even iets anders'. Wij zijn gevestigd in Trainingscentrum Martini Arta Dojo aan de Manegestraat nr. 7 (aanbellen) te Deventer.

In onze winkel hebben meer dan 40 verschillende soorten edelstenen en mineralen voor een betaalbare prijs. Naast ruwe edelstenen hebben we knuffelstenen, diverse Geodes, diverse hartjes, armbandje en kettingen en hangers. Regelmatig vullen wij ons assortiment aan met nieuwe soorten edelstenen en mineralen.


Pinkstershow in onze Mineralenwinkel
De Mineralenwinkel 'net even iets anders' organiseert aanstaande maandag 10 juni van 12.00 - 16.00 uur een Pinkstershow.

Je kunt onze Mineralenwinkel ook op afspraak bezoeken. Een afspraak maken kan vanaf woensdag t/m zondag , door middel van een sms of een WhatsApp-bericht naar mobiel nummer 06 29 05 78 84.

De Mineralenwinkel 'net even iets anders' is gevestigd in Trainingscentrum Martini Art Dojo aan de Manegestraat nr. 7 (aanbellen) te Deventer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen en nieuwe aanwinsten? Bezoek dan onze facebookpaginaNieuwe aanbiedingen in maart & april


Nieuw in onze Collectie

Japsis Landschap

Jaspis Indiana

Citrien 1.7 kg