Direct aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Workshops

Wie zijn wij

Maak kennis met de oprichters van Trainingscentrum Martini Art Dojo

Gerbrand Martini | Antwoord wie je bent zit in jezelf
Gerbrand voelt zich thuis in een Oosterse Dojo. De werkvormen waarmee hij traint bieden rust, structuur en inzicht. Dat is ook de basis van het aanbod van Martini Art Dojo: ‘bewustwording’ van lichaam en geest door te bewegen.

Gerbrand geeft sinds 1992 les in Tai Chi (Sifu) en Nin-Jutsu (Shihan). Daar kwamen geleidelijk aan andere trainingen en workshops bij, waarvoor hij een eigen trainingsmethodiek ontwikkelde die ervan uitgaat dat alles in ‘de beweging’ aanwezig is en de mens volwaardig is. Daarnaast is Gerbrand kindercoach en hij geeft 1-op-1-trainingen aan kinderen en volwassenen.

Gerbrand’s achtergrond als docent in het middelbaar onderwijs komt hem bij de diverse trainingen goed van pas. Hij weet hoe hij zijn kennis en ervaring kan overbrengen aan individuen en groepen en stelt daarbij gericht vragen. Hij observeert, analyseert en benoemt op een heldere manier wat hij bij deelnemers waarneemt, zonder daarbij te oordelen.

Rita Kroeze | Zelfacceptatie is het begin van een nieuwe weg
Rita heeft inmiddels ruim 31 jaar ervaring in de psychiatrie en geriatrie. Die kennis zet ze al meer dan 10 jaar in voor het trainingscentrum.

Rita geeft les in Tai Chi Release (Sifu) en begeleidt individuele trajecten. Ze gebruikt verschillende Tai Chi Release-oefeningen en Cranio Sacrale-handelingen om mensen tot ontspanning te laten komen.

Zelfacceptatie is daarbij een belangrijk gegeven: ‘je bent goed zoals je bent’. Dat heeft Rita ervaren tijdens haar eigen herstelproces, na een lichamelijk en geestelijk zware periode.

Ze coacht mensen in hun kracht te komen door ruimte te scheppen en hen zonder oordeel te begeleiden. Die benadering zet deelnemers in beweging.


Gerbrand & Rita